Openstelling

Landgoed Persijn is een landgoed in ontwikkeling. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de openstelling en de mogelijkheid tot bezoek en beleving. U kunt de relevante informatie hierover op deze pagina vinden.

Openstelling

Op dit moment is Landgoed Persijn enkele dagen per jaar opengesteld voor geïnteresseerden, op de overige dagen is Landgoed Persijn prive-toegankelijk.

Op dit moment zijn er geen open dagen geagendeerd.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid per fiets
Landgoed Persijn is per fiets uitsluitend te bereiken via de Achterweteringseweg. Deze weg heeft een directe verbinding met het fietspad van de Koningin Wilhelminaweg.

Bereikbaarheid per auto
Indien u vanuit Utrecht of Hilversum komt (A27) dan dient u afrit 32 Bilthoven-Maartensdijk te nemen en vervolgens af te slaan richting Maartensdijk. Bij de twee rotonde neemt u de derde afslag richting Westbroek. Direct aan rechterhand ligt Landgoed Persijn.

Bereikbaarheid per OV
Direct aan het Landgoed gelegen is bushalte 'Achterwetering'. Op deze bushalte stopt bus 55 met een directe van- en naar Utrecht CS. De bushalte is gesitueerd aan de Zuid-Oostelijke kant van het landgoed.

Onze hoofdingang ligt aan de Achterweteringseweg.