Vrienden van Persijn

Vrienden, partners en relaties van Persijn zijn zeer belangrijk voor het tot stand komen van een duurzame toekomst voor Landgoed Persijn.

Onze partners

Een landgoed zoals Persijn op een juiste, duurzame manier onderhouden vergt vele handen, veel hulp en veel goede vrienden. Het verbinden met de directe omgeving is dan ook voor ons van cruciaal belang. Wij zijn een ieder die Landgoed Persijn op welke manier dan ook ondersteunt, helpt of anderszinds een warm hart toedraagt zeer dankbaar. Wilt u ook bijdragen aan de ontwikkelling en het onderhoud van dit unieke landgoed in Maartensdijk? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken vrijwilligers voor de aanleg en het onderhoud van de Engelse landschapstuin en het park.

Wij hebben heel veel tuinwerk, in een prachtige en inspirerende omgeving. Diegene die onderdeel wil zijn van deze mooie plek, lekker de handen uit de mouwen wil steken, redelijk zelfstandig kan en wil werken, prijs stelt op gezelligheid, maar ook graag alleen werkt, zou het goed naar zijn zin kunnen hebben bij ons in het team!

Interesse? Laat het ons weten!

Vacatures

Landgoed Persijn heeft een rijke historie en de ontwikkeling, onderhoud en restauratie is niet mogelijk zonder extra hulp. Er zijn verschillende mogelijkheden om mee te werken en wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team.